29 Haziran 2009

Amnesty International






Berlin'de bulunan Scholz & Friends yapmış. Çok başarılı.


18 Haziran 2009

Fütüristik





En sevdiğim popüler kültür görselleştiricisi (bu nasıl kelime?) Dan Meth yeni bir çizelge yapmış. (ulan excel tablosu sanki, ne pis kelimeymiş.) Konusu da bilim kurgu filmlerin hangisinin hangi yılda geçtiği.

Listeden görünen o ki, senaryo yazarlarının hayalgüçleri teknolojik ilerlemeden kat kat daha hızlıymış.


Havuç




Bir zamanların sevilen dizisi ‘Çocuklar Duymasın’daki ‘Havuç’ karakteriyle küçük yaşta şöhreti yakalayan 18 yaşındaki oyuncu Furkan Kızılay, Kemer gecelerinde boy göstermeye başladı.

Kemer'de bu yıl 6’ncısı düzenlenen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali’nin davetlisi olarak eski yapımcısı Birol Güven'in ekibiyle birlikte Kemer'e gelen Kızılay, geceleri Kemer’in gözde gece mekanlarında arkadaşlarıyla birlikte sabahın ilk ışıklarına kadar dans edip eğleniyor.

Son olarak arkadaşlarıyla birlikte ilçede bulunan Club Kemer Aura’ya gelen Kızılay, elindeki içki kadehiyle sabaha kadar dans edip eğlendi.

Hürriyet'in uğraşacak, abartacak şeyi mi kalmamış bu nasıl bir ifadedir? Bu yazıyı yazan kişi ne kafalardadır? Onayını veren editör ne alemlerdedir? Hangi birimiz yazlık mekanlarda, hem de daha 18 bile olmadan, içki içmedik ki? Gençtir, delikanlıdır, kanı kaynar. Elbette yapacak.

Koca koca adamlar, 18 yaşındaki veledin derdine düşmüşler, ayıptır günahtır.


17 Haziran 2009

Üf deme püf de




Aklımı kaybettim! Veledin tipe bak, suratındaki ifadeye gel. Yok böyle bir şey..


16 Haziran 2009

Nike Tournament



Gelmiş geçmiş en güzel futbol reklamı değil de ne?


14 Haziran 2009

Uçan adam



Her seyrettiğimde tüylerimi diken diken eden, bazı hareketleri canlı yayında sabaha karşı, ertesi gün okul olmasına rağmen inatla yatmadan seyrettiğim için gözümden bir damla yaş getiren, efsanevi MJ hareketleriyle dolu bir video. Ne LeBron, ne Kobe, senin yerin ayrı be abicim.


13 Haziran 2009

CR7 & Kaká



Pek bi manidar bakışlar, gülüşler. (mutlakgol'de gördüm.)


09 Haziran 2009

11 - The Beautiful Game






Hayatımda gördüğüm en fetiş futbol objelerinden biri. Ağzımın sularını akıttı. Geçen sene Milan Tasarım Haftası'nda tanıtılmış ve henüz satılık değil. Ama geliştirilmesine katkıda bulunmak isteyenlere de hayır demiyorlar.


Messi vs. Maradona





Biraz eskiymiş ama görünce dayanamadım koydum hemen.


08 Haziran 2009

Aslında...



Pazar gününün muhteşemliğinden bahsedecektim ama Fiko benden önce davranmış. Zaten Cüneyt Arkın videosunu seyrettiğimden beri kendime gelebilmiş değilim. Dünya üzerinde Türkçe bilen her insanın seyretmesi lazım. Mutlaka! Israrla!