27 Şubat 2009

RTE




Bu kadar fotoğrafa bilmem neye abanma gibi bir niyetim yoktu ama bu sahne kaçmaz. RTE'den efsanevi bir bakış, muhteşem bir ağız duruşu. Bu ifadeyi destekleyen özlü söz ne oldu acaba? Benim tahminim şöyle ağız dolduran bir "sökhtirgit".


26 Şubat 2009

iade ediyoruz




Lig TV karşıtı harekette son 3 güne girildi. Hâlâ ne olduğunu bilmeyeniniz, Lig Tv paketini veya komple Digitürk'ünü iade etmeyen kaldıysa acele etsin. Pankartını bastırıp en yaratıcı yere yerleştirip fotoğrafını çekene imzalı formalar da var işin ucunda.

Haydi gençlik.


25 Şubat 2009

Kapak!



Fener'in zamanında Gordon Milne'yi alma çabalarına tokkkat gibi bir cevap;


Galatasaray'ın Manchester ile yaptı


Galatasaray'ın Leeds United'al yaptığı maçtan sonra Star'ın kapağı...


Veee, en sond efsane kapak, Milan maçı sonrası;


24 Şubat 2009

Skibbe




Hastasıyım Fotomaç'ın.


05 Şubat 2009

Demirören darbesi



Yemeden içmeden Demirören konuşuyormuşum gibi olmasın ama bu habere rastlayınca günüm şenlendi resmen. Bakalım ne kadar doğru çıkacak, ileride göreceğiz. 


Beşiktaş'ta mali genel kurula 10 gün kala sürpriz bir gelişme yaşandı... Siyaz beyazlı camianın önde gelen isimleri Başkan Yıldırım Demirören'e karşı biraraya gelecek.

Rahmi Koç önderliğinde Tuncay Özilhan, Serdar Bilgili, Hüsnü Güreli, Nevzat Demir, Affan Keçeci, Fikret Orman, Mehmet Kazancı, Erol Kaynar, Hikmet Çetin ve Süleyman Seba Cuma günü saat 13.00'da Koç Holding'in Nakkaştepe'deki binasında biraraya gelecek.

Beşiktaş'ın kötü gidişine dur demek isteyen Türkiye'nin  ve Siyah-beyazlı ekibin önde gelen isimlerinin Tuncay Özilhan'a başkanlık yolu açmak için görüş alışverişinde bulunacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz yıllarda da Beşiktaş başkanlığı için adı geçen Tuncay Özilhan'ın kulüp başkanı olması için strateji belirleneceği ve Yıldırım Demirören'in başkanlıktan indirilmesinin görüşüleceği öğrenildi.