26 Ocak 2009

Gönüllerin birincisi.



Turkcell Süper Lig'in 17. haftasında oynanan Denizlispor maçında çıkan saha olayları yüzünden yeniden ceza alması gündeme gelen Beşiktaş'a, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından bu sezon toplam 537 bin 500 TL ceza verildi.


hayırlı olsun. tüpçüyle nereye kadar diye bir kere sormuştum, bakalım daha ne kadar sorduracaklar.


16 Ocak 2009

Aganigi



Başımızdaki adamlar beni benden alan açıklamalara devam ediyor. Başlardan inmeyecesiler.

"Yenilenebilir enerji konusunda da kalorisi çok yüksek bir kaynağımız var, o da fındık. Bu noktada kalori hesabı yaparsanız bir gramında 646 kalori var. Doğal gazı yiyemezsiniz, kömürü yiyemezsiniz, ama bu kaynağımız aynı zamanda bize üstünlük sağlayan bir kaynağımız. Yenilenebilir enerji konusunda da eğer bunu yaygın bir şekilde kullanabilirsek, bir kere üşüme derdimiz olmayacak. İkincisi bunun dışında başka avantajları olduğunu sizler de benim kadar biliyorsunuz. Ama en azından mineralleri, vitaminleriyle yepyeni bir enerji kaynağını da gündeme getirmeyi diliyorum. Bu da bizim yine yüzde 70 potansiyelimizin olduğu bir kaynak. O bakımdan yiyemediğimiz doğal gazın, kömürün yerine böyle bir kaynağın da farkındalığına dikkat çekmek istiyorum."


Yenilenebilir enerji çarpıtmasına mı şaşırayım, milletle dalga geçercesine "fındık yiyin, bele kuvvet veriyormuş, üşümezsiniz" diyişine mi kızayım? Gerçi başbakanı 3 çocuk buyururken enerkji bakanının da iktidar arttırıcı enerji kaynaklarıyla gelmesi gayet mantıklı.

Milliyet'teki ilgili haber.


15 Ocak 2009



günlerden perşembe. dün yağmur yağıyor diye evden çıkmamakla iyi ettiğimi düşünmekle beraber, bugün mis gibi olan hava sayesinde işi gücü bırakıp çocuklar gibi sokaklarda koşmak, koşmak ve koşmak istiyorum.

denyoluk üzerimde anlayacağın.


14 Ocak 2009



12 Ocak 2009



farkettim de, eşşek kadar çözünürlük kullanayım ki hayatım zorlaşsın. monitörün içine gireyim ki gözlerim bozulsun. eldiven takmayayım ki parmaklarım donarak kopsun. eve dönerken karanlık sokaklardan yürüyeyim de tinerciler popomu kessin. su içmemeyim de içim kurusun.

böyle yani.


09 Ocak 2009



ulan beşiktaş, fıtık ediyorsun beni fıtık.

tüpçü futboldan ne anlar be?


07 Ocak 2009



hatun yokken moron gibi her gün dışarı çıkıp bütün paraları yedik iyi mi? şimdi kız geldi, oraya gidelim buraya gidelim diyor. hayır, anlatamıyorum da. ne diyeyim ki, "hayatım sen yokken her gün bir bara meyhaneye gittim, günümü gün ettim, param da suyunu çekti." suratıma basar tokatı. "ya sen her gün gezmişsindir şimdi, gel evde oturalım, koklaşalım, film seyredelim." ayağı yapıp hem romantik, hem de ekonomik olmayı planlıyorum.

bakalım tutturabilecek miyim.


03 Ocak 2009



bu template işleri falan bana göre değil herhalde. ya da kişiliğimi mi kaybettim nedir? önce parlak pembeli kız skini, sonra da dantelli oyalı teyze skini seçmişim. neler oloor. erkek dediğin renkli template kullanmaz.

yersen.


02 Ocak 2009



Fikret'le karar verdik, bundan sonra manitaya, babaya, sokaktaki herife tersolanacağımız zaman içimizden 10'a kadar sayıp, geçmezse arkamızı dönüp gideceğiz. 2009 kararları böyle.

durum bu.